Kontakt JCI Horsens

 

Gorm

Falkenberg

Formand 2021 for JCI Horsens

Tag fat i vores formand hvis du gerne vil vide mere om JCI og JCI Horsens.

Email: president@jcihorsens.dk

PERSONAL DEVELOPMENT

Insights personlighedsprofiler | Kommunikation | Projektstyring | Præsentation/undervisning | Ledelse | Bestyrelsesarbejde. Såvel kurser/workshops med professionelle trænere som praktisk erfaring gennem projekter, masterclasses, akademier og andre uddannelsesforløb.

BUSINESS

JCI giver netværk lokalt, nationalt og internationalt samt mulighed for at lede, lære og sparre på et niveau arbejdsgiveren måske ikke kan tilbyde i jobbet, men gerne ser medarbejderen evner. JCI’s “hands on learning” på særligt projekt- og bestyrelsesarbejdet er unikt, og én af vores stærkeste kvaliteter.

COMMUNITY

Drømmer du om at gøre en forskel for dit lokalområde, for samfundet og at gøre verden til et bedre sted? Med JCI har du netværket og ressourcerne til at gennemføre kortere og længere bæredygtige projekter, der gør en positiv forskel for dig selv og for andre.

INTERNATIONAL

Vil du udvide dit netværk internationalt? Vil du se verden og møde mennesker fra alle lande, og lære deres kultur og særpræg at kende? Gennem Junior Chamber International har du muligheden for et unikt netværk med mennesker fra mere end 100 forskellige lande.

Projeker

Se nogle af de projekter vi køre i år og har kørt i tidensløb.

Interesseret?

Kontakt os og kom med til et afdelingsmøde