Medlemmerne i JCI Horsens

Medlemmerne kommer fra alle dele af erhvervslivet og har dermed meget forskellige faglig baggrund

Mød medlemmerne og kom med bagom JCI Horsens

 

Diversitet og fællesskab?

Vi har ingen skrevne regler om, at der ikke må være to personer fra samme branche i JCI Horsens.

En stor del af fællesskabet er, at vi alle ønsker at videreudvikle os.

Derfor vil du oftest se en samling af ambitiøse og nysgerrige medlemmer, som gerne vil bruge fritiden på at opbygge et netværk – og ved at dette tager tid og dedikation.

 JCI Horsens er hverken religiøs eller politisk funderet. Alle er velkomne uanset køn, etnicitet eller ståsted i livet.

Medlemmer

Før du kan optages som medlem i JCI Horsens, skal du gennemgå et introforløb på ca. tre måneder. Her vil du blive tildelt en JCI buddy, som vil guide dig igennem introforløbet og sørge for, at du får en god introduktion til JCI Horsens som netværk og vores kultur.

I introforløbet får du mulighed for at deltage ved JCI Horsens afdelingsmøder, samt i komité- og projektarbejde eller workshops som finder sted i perioden.

Club 41

Er hvor tidligere JCI Horsens medlemmer fortsætter med at mødes og pleje deres relationer. Mange af dem havde holdt ferier sammen eller gjort forretning sammen i alle årene, siden relationen blev grundlagt i alderen mellem 18 og 40 år og for manges vedkommende drejede det sig om en 20-årig periode eller mere.

Senator

I princippet kan et hvilket som helst medlem af JCI Horsens blive Senator. De krav, der stilles er, at der er ydet en ekstraordinær stor arbejdsindsats i organisationen. Denne arbejdsindsats kan være enten lokal, regional, national eller international – eller en kombination af disse. Du kan læse mere om kravene til en senator på deres hjemmeside – Klik her

Interesseret?
Kontakt os og kom med til et afdelingsmøde